طرز تهیه چانا ماسالا

[ad_1]

 %name طرز تهیه چانا ماسالا

چانا ماسالا غذای وگان

روش پخت چانا ماسالا

چانا ماسالا، یکی از غذاهای تند هندی و یا پاکستانی است. این غذا از غذاهای رژیمی مخصوص گیاهخوران و وگان است.

طرز تهیه چانا ماسالا:

مواد لازم برای چانا ماسالا :

 روغن نباتی 1 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط خرد شده 2 عدد
 سیر خرد شده  1 حبه
 گشنیز آسیاب شده 1 قاشق غذاخوری
 زیره آسیاب شده 2 قاشق چایخوری
 فلفل دلمه ای آسیاب شده نصف قاشق چایخوری
 پودر زردچوبه 1 قاشق چایخوری
 گوجه فرنگی خرد شده  6 قاشق غذاخوری
آب 1 فنجان
نخود پخته شده 2 فنجان
زیره بو داده 2 قاشق چایخوری
پودر آمچور 1 قاشق غذاخوری
پودر پاپریکا 2 قاشق چایخوری
گرام ماسالا 1 قاشق چایخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
آب لیموترش نصف لیموترش
فلفل تند خرد شده 1 عدد
زنجبیل تازه رنده شده 2 قاشق چایخوری
بیشتر بخوانید:  طرز تهیه گوشت آنچیلادا

طرز تهیه چانا ماسالا :

ابتدا روغن را در یک قابلمه بزرگ گرم کنید. سپس پیاز و سیر را اضافه کنید و روی حرارت متوسط تفت بدهید تا قهوه ای شوند، حدود 3-5 دقیقه.

حرارت را کم کنید. پودر گشنیز، پودر زیره، کاین و زردچوبه را اضافه کنید و چند ثانیه هم بزنید. گوجه فرنگی ها را اضافه کنید و تفت بدهید تا کمی تیره شوند. نخود و یک فنجان آب به آن اضافه کنید و هم بزنید.

بیشتر بخوانید:  غذای تایلندی با مرغ و میگو

زیره بو داده، آمچور، پاپریکا، گرام ماسالا، نمک، آبلیمو را اضافه کنید. و به مدت 10 دقیقه آن را بپزید.

در قابلمه را بردارید و چیلی خرد شده و زنجبیل را اضافه کنید، آن را هم بزنید و به مدت 30 ثانیه بدون درب بپزید.

%name طرز تهیه چانا ماسالا

طرز درست کردن چانا ماسالا

نکاتی برای چانا ماسالا:

در انتهای چانا ماسالا گشنیز خرد را اضافه کنید و از روی اجاق بردارید. و یا روی آن را با گشنیز خرد تزیین کنید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه پلانتین سرخ شده

 می توانید این غذای خوشمزه، تند و سالم را با برنج یا نان سرو کنید.

 

منبع: بیتوته

[ad_2]

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه انواع غذاهای رژیمی با ماهی

[ad_1] غذای رژیمی با ماهی طرز تهیه غذای رژیمی بسیار خوشمزه با ماهی انواع غذای …