طرز تهیه گندمک شیرین خانگی

sweet puffed wheat  300x200 طرز تهیه گندمک شیرین خانگی

گندمک شیرین خانگی

طرز تهیه گندمک شیرین و خانگی خوشمزه و مقوی

گندمک شیرین یا شیرین گندمک خانگی با دانه های کامل گندم تهیه می شود و از آن جایی سبوس گندم گرفته نشده است ، یک میان وعده مقوی با مواد معدنی و فیبر لازم برای سلامت بدن است.

گندمک شیرینی خانگی یکی از تنقلات سالم و بسیار مقوی به خصوص برای کودکان است ، مصرف گندم شیرین خانگی به همراه شیر میتواند یک صبحانه یا میان وعده فوری و خوشمزه باشد که پروتئین ، فیبر و مواد مغذی کافی را برای بدن تامین می کند.

طرز تهیه گندم شیرین خانگی بسیار ساده است ولی برای این که شیرین گندمک پفکی در منزل تهیه کنید باید به دقت نکاتی که در ادامه مقاله آورده شده  است را به خوبی رعایت کنید.

در این مقاله می خواهیم طرز تهیه شیرین گندمک در منزل را به شما آموزش دید.

گندمک شیرین در خانه

مواد لازم تهیه گندمک شیرین در خانه

 

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه پنیر مونتری جک
گندم ۱ پیمانه
شکر به مقدار لازم
روغن مخصوص سرخ کردنی به مقدار لازم

 

sweet puffed wheat 1 طرز تهیه گندمک شیرین خانگی

طرز تهیه گندمک شیرین خانگی

طرز تهیه گندمک شیرین در خانه

برای تهیه شیرین گندمک پفکی بهتر است که از گندم تازه استفاده کنید.

اگر فرصت کافی دارید ، گندم ها را از 2 روز قبل در آب سرد خیس کنید و هر 8 ساعت یک بار آبش را عوض کنید و سپس آبکش نمایید.

گندم را با چند پیمانه آب تازه در قابلمه بریزید و روی حرارت به مدت 45 دقیقه تا 1 ساعت بجوشانید تا کاملا مغز پخت شوند.

سپس آبکش کرده و با آب سرد بشویید تا نشاسته خارج شده از گندم ها از بین برود .

گندم ها را در سبد پهن کنید تا آب اضافه اش کشیده شود سپس روی پارچه نخی تمیز بریزید تا کاملا خشک شوند. از خشک کردن گندم روی شوفاژ یا بخاری و درون فرد خودداری کنید چون مانع از پف کردن گندم هنگام سرخ کردن خواهد شد.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه سالاد نخود و گشنیز

در صورتی که گندم ها را در آفتاب خشک کنید بهتر پف می کنند.

تابه ای بزرگ را روی حرارت قرار داده و روغن بریزید تا داغ شود سپس گندم ها را کم کم اضافه کرده و سرخ کنید  تا پف کنند. روغن باید به اندازه ای باشد که گندم ها در آن غوطه ور شوند.

sweet puffed wheat 2 طرز تهیه گندمک شیرین خانگی

آموزش شیرین گندمک خانگی

گندم ها را هم بزنید که رنگشان بیش از حد تیره نشود و به محض پف کردن با یک کف گیر از قابلمه خارج کنید و در آبکش بریزید.

در این مرحله تا گندم ها گرم هستند  می توانید شکر سفید یا شکر قهوه ای  را اضافه کنید و هم بزنید و صبر کنید تا هم سرد شوند و روغن اضافه شان گرفته شود.

گندمک معمولا به صورت شیرین مصرف می شوند ولی در صورت تمایل میتوانید به جای شکر از نمک برای طعم دار کردن گندمک ها استفاده کنید.

برای طرز تهیه شیرین گندمک پفکی در خانه اگر نکات گفته شده را رعایت کنید میتوانید بهترین گندمک پفکی در خانه را به سادگی تهیه کنید.

بیشتر بخوانید:  روش تهیه چند نوع سالاد چیکن

مصرف گندم شیرین خانگی با شیر یک صبحانه یا میان وعده فوری و کامل است.

sweet puffed wheat 3 طرز تهیه گندمک شیرین خانگی

خواص گندمک شیرین

خواص گندمک شیرین

مصرف گندم به دلیل سبوس مغذی ای که دارد باعث می شود که طول عمر بیشتری داشته باشید.

گندم حاوی ویتامین های گروه ب و مواد معدنی متنوع است.

بتائین موجود در گندم به پیشگیری از التهاب مزمن کمک می کند. مصرف بتائین علاوه بر کاهش التهاب مزمن باعث پیشگیری از بیماری هایی از جمله پوکی استوان ، بیماری های قلبی ، آلزایمر و زوال عقل و دیابت نوع 2 می شود.

 

گندم فیبر زیادی دارد که به سلامت دستگاه گوارش کمک می کند.

مصرف گندمک با شیر باعث می شود که یک وعده غذایی کامل داشته باشید.

گندمک برای رشد مو به خصوص تقویت موهای کودکان بسیار مفید است.

 

منبع: بیتوته

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه انواع کیک بدون بیکینگ پودر

کیک بدون بکینگ پودر کیک های بدون بیکینگ پودر در صورتی که بکینگ پودر در …