خواص آلو

[ad_1]

خواص آلو,خواص الو

خواص آلو سیاه و دیگر آلوها شبیه هم هستند

خواص انواع آلو

آلو كم و بیش در مناطق مختلف پرورش می یابد كه دارای انواع مختلفی مشابه: آلو بخارا، آلو زرد، آلو سیاه، آلوچه و … می باشد و در تهیه غذاهای مختلفی مشابه: مرغ، كوفته، خورشت به، خورشت سیب، خورشت اسفناج و فسنجان به كار می رود. انواع آلوها تقریبا دارای خواص مشابهی می باشند.

آلو دارای انواع مختلفی هست حاوی: آلو سیاه، آلو سرخ، آلو زرد، آلوچه، آلو بخارا، آلو قطره طلا، آلوی ترش جنگلی، آلو قیصی، آلو مویزی، آلوی کوهی. آلوسگی، آلو برقانی و … هست که تقريبا دارای خواص مشابهی هستند اما آلو زرد يا قطره طلا دارای بها دارويی بيشتری هست.

دوستی با خواص انواع آلو :

طبع آلو نوع شیرین آن سرد و تر هست و نوع خشک آن بیشتر سرد هست. برگ آن سرد و خشک هست.

آب و فیبر زیاد زیاد آلو از مهمترین جزییات آن هست. در تابستان به علت تعریق انبوه و از دست دادن آب، بدن بیشتر از قبل به مایعات نیاز دارد که این میوه هم مشابه دیگر میوه های تابستانی گزینه مناسبی هست.

الو,آلو

از خواص آلو زرد می توان به کاهش فشارخون اشاره کرد

آلوزرد حاوی ویتامین های آ- ب – ب۲- ب ۶ پ پ – ث و عناصری مثل کلسیم، فسفر، منیزیم، آهن فلوئور و گوگرد می باشد.

آلو زرد برای دفع سموم بدن، فشارخون بالا، چربی خون و دیابت توصیه می شود و بهتر هست هر روز قبل از صبحانه آن را میل کنید.

آلو، دردهای فصلی را تسکین می دهد و درد مفاصل را رفع می کند.

آلو زرد کاهش دهنده سطح فشارخون هست.

برای درمان بی‌حالی عمومی بدن مناسب هست، خوب هست که از خیس کرده آلو صبح ناشتا استفاده کنند.

بیشتر بخوانید:  خواص گوشت بوقلمون

به گوارش کمک می کند، یبوست را تسکین می دهد و سلامت روده ها را سلامت می بخشد.

به دلیل وجود ویتامین A سبب تقویت قوه بینایی، پوست و دستگاه ایمنی بدن می شود.

به دلیل وجود ویتامین C از عفونت های مجاری تنفسی پیشگیری می کند.

آلوی زرد ملین، صفرابر، مسکن عطش، دافع بلغم و تب بر هست.

برای درمان سردردهای گرم قبل از غذا آلوی تازه یا خشک میل شود.

آلو قرمز حاوی مقدار زیادی پتاسیم هست که فشار خون را کنترل می کند و خطر سکته ی مغزی را کاهش می دهد. (بیشتر بخوانید: طرز تهیه مربای گیلاس)

آشنایی با خواص انواع آلو,فواید انواع آلو

کاهش خطر سکته ی مغزی از خواص آلو قرمز و دیگر آلوها می باشد

آلو سیاه یا آلو بخارا دارای ویتامین C، هستند که می تواند به سالم ساختن بافت های بدن و همچنین مقاوم ساختن سیستم ایمنی بدن کمک کند. مصرف مقدار کمی ویتامین C، بصورت روزانه در فصل سرما برای پیشگیری از ابتلا به سرماخوردگی و آنفولانزا زیاد مفید می باشد و همچنین مورد نیاز افرادی هست که به طور مرتب از عفونت گوش رنج می برند.

آلو، مفید برای حافظه، آیا می دانید مصرف روزانه سه تا چهار رقم آلو خشک که سرشار از آنتی اکسیدان ها هست می تواند با رادیکال های آزادی که به حافظه و مغز صدمه می رساند مقابله کند؟ بله آلو خشک این خاصیت را دارد رادیکال های آزاد مخرب را از بین ببرد و حافظه ی شما را در شرایط سالمی نگه دارد.

آلوی خشک منبع خوبی از آهن (آهن گیاهی) هست و برای پیشگیری از کم خونی زیاد مفید هست. افرادی كه كم خون هستند آلو را به صورت خیس كرده ده صبح میل كنند.

مصرف آلو در پيشگيری از پوكی استخوان مفيد هست. آلو سیاه سبب بازسازی استخوان های بدن به خصوص در زنان می شود.

بیشتر بخوانید:  خواص کلم بوک چوی + انواع غذا با بوک چوی

کاهش وزن با آلو خشک و بخارا، آلو خشک منبع خوبی برای انرژی هست اما برای هضم آن روزگار زیادی طول می کشد، بنابراین شخص برای طولانی مدت حس سیر بودن می کند. این هم یک منبع آلی از فیبر محلول هست که به از دست دادن وزن و یا پیشگیری از افزایش وزن کمک می کند.

آلوی سیاه در مبتلایان به خارش بدن مشابه خارش پشت، زیربغل، گردن، شانه اثرگذار هست.

فواید آلو,خواص آلو خاکی

فواید انواع آلو مشابه هم هست

دوستی با آلو خاکی :

آلو خاکی یکی از انواع آلو هست که رنگ سبز و خاکی دارد و بومی کالیفرنیا هست. با اینکه پوست این آلو حیران و بدرنگ به نظر می رسد اما گوشت آن قرمز و براق هست و طعمی شیرین و خوشمزه دارد. به همین دلیل آن را آلو قرمز یا آلوی تو سرخ هم می نامند. آلو خاکی اغلب به صورت تازه استفاده می شود اما می توان آن را به صورت خشک، ترشی، مربا، کمپوت، آلوچه و لواشک هم میل کرد. همچنین از آن می توان به عنوان چاشنی برای انواع غذاهای ایرانی و افزودن به انواع سالاد و دسر استفاده کرد.

بها غذایی و خواص آلو خاکی :

آلو انواع مختلفی دارد و همه انواع آن از جمله آلو خاکی دارای ویتامین ها و مواد معدنی زیاد مفید و با خواص تحیر انگیز هستند. ویتامین های A، C، K و مواد معدنی مختلف مشابه فسفر، منگنز، منیزیم، پتاسیم، مس، روی، آهن و کلسیم، خلاصه‌ای از مواد فوق ‌العاده در آلو خاکی هستند.

ترکیب این ویتامین ها و مواد معدنی سبب شده اند این میوه هم مشابه سایر انواع آن نیز از افزایش فشار خون پیشگیری کند، سبب کنترل قند خون شود، از بیماری های گوارشی پیشگیری کند و کاهش چربی را به ارمغان بیاورد. همچنین در پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی و انواع سرطان هم موثر هست.

بیشتر بخوانید:  جایگزین بکینگ پودر چه موادی می توانیم استفاده کنیم؟

آنتی اکسیدان موجود در این میوه در تقویت سیستم ایمنی بدن، مبارزه با انواع تب و عفونت و درمان انواع بیماری ها بازي کردن نقش مهمی دارد. همچنین فیبری که در آلو خاکی وجود دارد، باکتری های مضر در معده و روده را از بین می برد و در کنترل قند خون، پیشگیری از یبوست و سلامت عملکرد دستگاه گوارش نقشی اساسی دارد. آلو خاکی سرشار از آهن و فسفر هست و به همین دلیل کم خونی را از بین می برد و عملکرد مغز را تقویت ‌می کند.

خواص الو,خواص آلو سیاه

از فواید آلو خاکی می توان به سرشار بودن از آهن و فسفر اشاره کرد

مضرات مصرف آلو :

زیاده روی در خوردن آلو زرد برای طحال، حجاب حاجز مضر بوده و همچنین افرادی که گرفتار به قند خون می باشند نبایستی در صرف این میوه زیاده روی کنند.

آلو خشک و آلو بخارا، سبب ایجاد سرطان می شود، غلظت بالای آکریل آمید موجود در آلو به عنوان یک عامل سرطان زا در نظر گرفته شده هست.بنابراین باید از مصرف بیش از اندازه ان پیشگیری شود.

زیاده روی در خوردن آلو زرد سبب تولید اسید اوریک، سنگ اگزالیک و تولید نفخ می گردد، ضمنا” اشخاص سرد مزاج مجاز به مصرف این میوه نیستند.

افرادی که گرفتار سنگ کلیه، ناراحتی طحال، مشکلات شدید گوارشی و روماتیسم هستند باید در مصرف آلو احتیاط کنند.

افرادی که گرفتار به بیماریهائی نظیر: ناراحتی معده، چربی خون، رماتیسم، اسهال، کلسترول، نقرس، سکته مغزی، خراش معده اثنی عشر، آلبومینوری، تصلب شرائین، وآتروز هستند نباید در خوردن آلوزرد زیاده روی کنند.

 

منبع: بیتوته

[ad_2]

مطلب پیشنهادی

پلانتین چیست؟ خواص و مضرات پلانتین

[ad_1] میوه پلانتین پلانتین چیست و اختلاف پلانتین با موز پلانتین یا موز پختنی از …