روش خشک کردن زنجبیل و تهیه ی پودر آن

[ad_1]

 روش خشک کردن زنجبیل, نحوه ی پودر کردن زنجبیل, نحوه ی خشک کردن زنجبیل

نحوه ی خشک کردن زنجبیل تازه

چگونه زنجبیل را در منزل خشک کنیم؟

زنجبیل از ادویه های زیاد مقوی، با طبع گرم می باشد. این ادویه کاربردهای زیادی دارد. شما می توانید آن را به صورت تازه، پودر شده و خشک شده استفاده کنید. در ادامه با روش خشک کردن زنجبیل و پودر کردن زنجبیل آشنا شوید.

چگونه زنجبیل را خشک و پودر کنیم؟

پودر زنجبیل را خودتان درست کنید

زنجبیل یک ادویه عالی و گرم می باشد که کاربردهای آشپزی و دارویی زیادی دارد. در مورد تعطیلات وقتی که گفت‌وگو از نان زنجبیل و کلوچه های زنجبیلی می شود، یک ماده ضروری در بسیاری از غذاهای آسیایی می باشد. اما همچنین به دلیل توانایی در رفع ناراحتی معده و خواص عکس التهابی زیاد مورد استفاده قرار می گیرد.

هیچ چیز عطر و طعم شیرین و پر ادویه و عطر زنجبیل تازه را رفع نمی کند، اما برای کسانی که به آسودگی نمی توانند ریشه ی زنجبیل (زنجبیل تازه) خود را قبل از ویران‌شدن استفاده کنند، خشک کردن زنجبیل یک روش مناسب برای نگهداری و ماندگاری آن می باشد.

انتخاب ریشه زنجبیل (زنجبیل تازه)

خشک کردن زنجبیل حتی بدون دستگاه خشک کن نیز آسان می باشد. ابتدا هنگام خرید زنجبیل، آنرا با شکستن یک قطعه کوچک از آن تست کنید. در صورتی که، بدون الیاف گرایش ای بود، زنجبیل تازه می باشد و برای خشک شدن زیاد مناسب می باشد. اگر الیاف های گرایش ای زیادی وجود داشته باشد، خرد کردن و به صورت پودر در آوردن زنجبیل زیاد مشکل تر خواهد بود.

بیشتر بخوانید:  مدل گیفت های شب یلدا

برای تهیه زنجبیل برای خشک کردن، آن را خوب پاکیزه کرده و پوست آن را بگیرید، برای پوست گرفتن زنجبیل، با استفاده از یک چاقوی تیز، روی پوست زنجبیل بکشید و پوست آن را سوا کنید.

سپس، زنجبیل را تا حد ممکن نازک برش دهید. هرچه برشها نازک تر باشند، سریعتر و به طور یکنواخت خشک می شوند.

راه و روش خشک کردن زنجبیل, چگونه زنجبیل را خشک و پودر کنیم, طرز تهیه ی پودر زنجبیل

زنجبیل ها را پوست بگیرید و برش های نازک بزنید

خشک کردن زنجبیل

آسان ترین راه خشک کردن زنجبیل قرار دادن آن در بشقاب کنار پنجره ای می باشد که به مدت 3 تا 4 روز خورشید زیادی می بیند. اگر نمی خواهید چند روز شکیبایی کنید، برش های زنجبیل را در دستگاه خشک کن یا داخل فر با دمای زیاد کم قرار دهید. هر نیم ساعت یا بیشتر زنجبیل را بررسی کنید.

بیشتر بخوانید:  نحوه ی درست کردن گل های کاغذی

خشک شدن با دمای 70 درجه سانتیگراد سلسیوس تقریباً 2 ساعت و نیم تا 3 ساعت طول خواهد کشید، (البته بستگی به برش های زنجبیل شما دارد) هر 15 تا 20 لحظه آن ها را چک کنید تا نسوزند. در حالی که دوران خشک شدن در دستگاه خشک کن به تنظیم گرما بستگی دارد. برای استفاده از دستگاه خشک کن باید زنجبیل ها را در پایین ترین سطح دستگاه قرار بدهید. و هر نیم ساعت آن ها را چک کنید.

پس از خشک شدن زنجبیل، آن را از فر یا دستگاه خشک کن خارج کنید و بگذارید تا خنک شود. بعد از سرد شدن دوباره آن را چک کنید تا مطمئن شوید کاملا خشک شده می باشد. (اگر اینگونه نیست، آن را دوباره برای یک بار دیگر در فر یا دستگاه خشک کن قرار دهید.) برای زنجبیل مهم می باشد که قبل از نگهداری یا آسیاب کاملاً خشک شود زیرا مانده نم می تواند سبب کپک زدن شود.

برش های خشک شده زنجبیل برای تهیه چای زنجبیل عالی می باشد. آنها به مدت 5 تا 6 ماه به خوبی در یک کاسه درب دار نگهداری کنید.

بیشتر بخوانید:  تزیین دفتر بله برون

اگر استفاده ی زنجبیل داخل چای را به صورت پودر شده دوست ندارید. (زیرا سبب کدر شدن چای می شود) آن را برش های خلالی نازک بزنید و یا زنجبیل را با رنده ی درشت، رنده کنید. و سپس آن را خشک کنید. در این صورت خشک کردن آن در هوای آزاد و خورشید زودتر انجام می شود.

طرز تهیه ی زنجبیل پودر شده, راههای خشک کردن زنجبیل, نکاتی برای خشک کردن زنجبیل

نحوه ی درست کردن پودر زنجبیل

درست کردن زنجبیل پودر شده

برای تهیه ی پودر زنجبیل، برش های خشک را در آسیاب قهوه / ادویه بریزید و روشن کنید تا به خوبی پودر شوند. بعد از اینکه زنجبیل خود را به خوبی پودر کردید، قبل از ریختن در یک کاسه درب دار عکس هوایی، اجازه بدهید کمی در دمای اتاق بمانند و خنک شوند.

برخی از افراد دوست دارند تنها زنجبیل را به اندازه کافی خرد کنند و آن را به صورت تازه تر استفاده کنند. می توانید آن ها را به اندازه های دلخواه برش بزنید و داخل کاسه درب دار محکمی قرار بدهید و سپس آن ها را داخل فریزر قرار بدهید. این یک روش عالی برای تازه نگه داشتن زنجبیل می باشد.

 

منبع: بیتوته

[ad_2]

مطلب پیشنهادی

دلایل بوی بد کولر آبی چیست و چگونه میتوان آن را برطرف کرد؟

[ad_1] بوی بد کولر آبی چگونه از بوی بد کولر آبی خلاص شویم؟ به وجود …