طرز تهیه چغوک بریزو

[ad_1]

 نحوه ی درست کردن چغوک بریزو, روش های درست کردن چغوک بریزو

طرز تهیه جغوک بریزو کرمانی

روش تهیه چغوک بریزو

چغوک بریزو از غذاهای محلی کرمان هست. چغوک در زبان محلی یعنی گنجشگ و بریزو یعنی سرخ کرده. این غذا زیاد خوشمزه و سبک و سریع آماده می شود. در خیلی از شهرها این غذا پخته می شود اما با نام های گوناگون.

طرزتهیه جغوک بریزو:

مواد لازم برای جغوک بریزو : برای 6 نفر

گوشت چرخ کرده 300 گرم
سیب زمینی 500 گرم
پیاز درشت 1 رقم
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
زردچوبه و ادویه دلخواه به مقدار لازم
سبزی معطر تازه یا خشک شوید یا گشنیز در صورت متمایل‌شدن 1 قاشق غذاخوری
بیشتر بخوانید:  طرز تهیه لازانیا مدیترانه ای

طرز درست کردن جغوک بریزو :

ابتدا سیب زمینی ها را پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید و بشویید. مقداری نمک و زردچوبه به آن بزنید و مخلوط کنید تا هنگام سرخ کردن خوش رنگ شوند. سپس با مقداری روغن سرخ کنید. سپس پیاز را نگینی ریز خرد کنید و با مقداری روغن داغ‌کردن بدهید گوشت چرخ کرده را به آن افزایش کنید و داغ‌کردن بدهید.

مقداری نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه ی دلخواه خود را بزنید و داغ‌کردن بدهید. پس از اینکه رنگ گوشت ها تحول کرد رب گوجه فرنگی را به آن افزایش کنید و اجازه بدهید رب مقداری با آن ها سرخ شود.

بیشتر بخوانید:  انواع روشهای طرز تهیه ماهی شوریده

اکنون سبزی را افزایش کنید و باز داغ‌کردن بدهید. در پایان سیب زمینی ها را به آن ها افزایش کنید و کاملا مخلوط کنید. این غذا را می توانید با نان و سبزی خوردن و یا با برنج میل کنید.

مواد لازم برای تهیه ی چغوک بریزو, طرز پخت چغوک بریزو

طرز پخت جغوک بریزو غذای کرمانی

نکاتی برای جغوک بریزو :

برای تهیه ی جغوک بریزو می توانید بعد از داغ‌کردن دادن پیازها، سیب زمینی های خرد شده را به آن ها افزایش کنید و داغ‌کردن بدهید. و بعد گوشت چرخ شده را افزایش کنید و داغ‌کردن بدهید. سپس مقداری آب به آن افزایش کنید تا گوشت ها و سیب زمینی ها بپزند و آب آن ها کاملا کشیده شوند. این برای مواقعی هست که با سرخ کردن موافق نیستید و یا سرماخورده اید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه ماهی سالمون با سس سیر

 برای تهیه ی جغوک بریزو می توانید سبزی را حذف کنید. این کاملا سلیقه ای هست.

 برای پخت کامل مواد جغوک بریزو در پایان مقدار کمی آب بریزید و مخلوط کنید و اجازه بدهید بپزند و آب آن کاملا کشیده شود.

 در صورت متمایل‌شدن رب گوجه را می توانید حذف کنید و غذای شما به رنگ زرد باشد. این کاملا سلیقه ای هست.

 هنگام سرو می توانید از لیموترش تازه و پیاز استفاده کنید.

 

منبع: بیتوته

[ad_2]

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه گندمک شیرین خانگی

گندمک شیرین خانگی طرز تهیه گندمک شیرین و خانگی خوشمزه و مقوی گندمک شیرین یا …