طرز تهیه گوشت آنچیلادا

[ad_1]

طرز تهیه گوشت آنچیلادا, درست کردن گوشت آنچیلادا, طرز درست کردن گوشت آنچیلادا

طرز پخت گوشت آنچیلادا

روش پخت گوشت آنچیلادا

برای انواع فانتزی گوشت آنچیلادا با افزودن فلفل قرمز، لوبیا، ذرت، زیتون و حتی گاهی بیکن در آن استفاده می شود. این دستور را می توانید به صورت گیاهی استفاده کنید.

نحوه پخت گوشت آنچیلادا:

مواد لازم برای ادویه ی مخلوط گوشت آنچیلادا :

 پودر پیاز و سیر  1 قاشق چایخوری
 پودر زیره، پاپریکا و پونه کوهی خشک از هر کدام 1 قاشق غذاخوری
 فلفل کاین (داوطلبانه) 1 الی 1/5 قاشق چایخوری

مواد لازم برای سس انچیلادا :

 روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
 آرد آسان / همه منظوره  3 قاشق غذاخوری
 آب مرغ / آبگوشت کم نمک  2 فنجان (500 میلی لیتر)
 گوجه فرنگی یک و نیم فنجان (375 میلی لیتر)  سس گوجه فرنگی کنسرو شده 1 قوطی (8 اونس)
 نمک و فلفل یک چهارم قاشق چایخوری

مواد لازم برای مواد گوشتی :

 روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
 سیر خرد شده 2 حبه
 پیاز ریز خرد شده 1 رقم (1 پیمانه)
 گوشت گوساله چرخ شده 500 گرم
 لوبیای تازه  400 گرم
لوبیای سیاه  400 گرم

مواد لازم برای انچیلادا :

 نان تورتیلا 8 رقم
 پنیر ذوب شده رنده شده یک و نیم فنجان (150 گرم)
 گشنیز، تقریبا خرد شده  برای تزیین داوطلبانه

▢یک و نیم فنجان (150 گرم) پنیر ذوب شده رنده شده یا بیشتر (من پنیر مونتری جک یا چدار را دوست دارم)

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه آش سماق به روش های مختلف

طرز تهیه ی گوشت آنچیلادا :

ابتدا مواد ادویه را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

سس آنچیلادا :

روغن را در یک قابلمه بزرگ با حرارت میانه ​​گرم کنید. آرد را افزایش کنید و مخلوط کنید تا کاملا مخلوط شوند. 1 لحظه بپزید و مرتباً هم بزنید.

نصف فنجان آب مرغ افزایش کنید، بلافاصله هم بزنید سپس خیلی سریع به خمیر نرم و غلیظ تبدیل می شود.

باقی مانده ی آب مرغ، پاساتا، نمک، فلفل و 2 قاشق غذاخوری مخلوط ادویه را افزایش کنید و سریع هم بزنید.

زیر شعله را کمی به حد میانه ​​زیاد کنید. 3 تا 5 لحظه بپزید، مرتباً هم بزنید تا سس غلیظ شود و قوام شربت، غلیظ شود، سپس از روی اجاق بردارید.

طرز تهیه سس آنچیلادا, روش درست کردن مواد گوشتی آنچیلادا, نکاتی برای تهیه ی گوشت آنچیلادا

مراحل درست کردن گوشت آنچیلادا

طرز تهیه ی مواد گوشتی آنچیلادا :

فر را با دمای 180C / 350F گرم کنید.

روغن را در قابلمه روی حرارت زیاد گرم کنید. سیر و پیاز را افزایش کنید، به مدت 2 لحظه بپزید.

گوشت گوساله را افزایش کنید و به مدت 2 لحظه آن را بپزید. ادویه مخلوط باقی مانده را افزایش کنید. حدود 2 لحظه بیشتر آن را بپزید یا کاملاً آن را سرخ کنید تا قهوه ای شوند.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه مرغ سوخاری رژیمی

لوبیای سرخ شده، لوبیای سیاه، حدود یک چهارم فنجان سس آنچیلادا + نمک و فلفل افزایش کنید و مخلوط کنید و به مدت 2 لحظه آنرا بپزید سپس از روی اجاق بردارید.

کف یک کاسه مناسب پخت را با کمی سس آغشته کنید تا سر خوردن آن ایستاده شود. در یک سوم بخت پایینی نان تورتیلا از مواد گوشتی قرار بدهید و آن را رول کنید و در کاسه پخت بچینید. درز نان را به سمت پایین کاسه قرار بدهید.

طرز درست کردن گوشت آنچیلادا, نحوه ی درست کردن گوشت آنچیلادا, مواد لازم برای تهیه ی گوشت آنچیلادا

طرز درست کردن گوشت آنچیلادا

پر کردن را در یک سوم پایینی تورتیلا قرار دهید. رول کنید و سپس در کاسه پخت قرار دهید، درز را از سمت پایین قرار دهید. این کار را با باقی نان ها و گوشت ها دوباره‌کاری کنید.

سس آنچیلادا را روی بریزید، سپس روی آن پنیر قرار بدهید، روی آن فویل بکشید و به مدت 15-20 لحظه بپزید و سپس فویل را از روی آن بردارید و به مدت 10 لحظه بدون پوشش بپزید. گرم سرو کنید!

مواد لازم برای تهیه ی گوشت آنچیلادا, روش های درست کردن گوشت آنچیلادا, طرز تهیه سس آنچیلادا

طرز تهیه گوشت آنچیلادا

نکاتی برای تهیه ی آنچیلادا :

می توانید از پودر پیاز یا سیر استفاده کنید، اگر تنها یکی از آنها را دارید. میزان استفاده از سیر تازه و پودر سیر یکسان نیست، با این حال، به عنوان آخرین گزینه جایگزینی، می توانید به جای پیاز و پودر سیر از 3 حبه سیر خرد شده استفاده کنید. قبل از پخت غذا، آن را در روغن داغ حرارت دادن بدهید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه منمن املت ترکیه ای

 اگر سس گوجه ی پاساتا را پیدا نمی كنید، می توانید از کنسرو سس گوجه فرنگی استفاده کنید.

 یک جانشین عالی سس گوجه فرنگی كنسرو شده ایالات متحده به عنوان مانند شكارها هست (بله، من همان غذای غذایی هستم كه قوطی ها را برگرداندم تا برای این كار استفاده كنم دستور العمل و تقریباً جانشین کاملی هست).

 لوبیای سیاه معمولاً در آشپزی مکزیکی استفاده می شود. این در استرالیا به طور گسترده تری در معرض هست. در صورت متمایل‌شدن و پیدا نکردن می توانید از لوبیای قرمز یا هر نوع دیگری لوبیا استفاده کنید.

 برای ادامه ی کار، انچیلاداها را حلقه کنید و در کاسه تابه ای پخت قرار دهید (می توانید زیر آن را با سس آغشته کنید). می توانید درست قبل از پخت، سس را سوا و روی آن قرار دهید.

 اگر از گوشت بدون چربی استفاده می کنید این یک دستور عالی می باشد.

 

منبع: بیتوته

[ad_2]

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه گندمک شیرین خانگی

گندمک شیرین خانگی طرز تهیه گندمک شیرین و خانگی خوشمزه و مقوی گندمک شیرین یا …